Wharfedale Pro Norge

Robuste, vedlikeholdbare og kostnadseffektive lydprodukter

Wharfedale Pro er en anerkjent produsent av robuste, vedlikeholdbare og kostnadseffektive høyttalere, forsterkere og PA systemer. Med røtter som strekker seg tilbake til 1930-tallet, har Wharfedale Pro en arv bygget på fremragende lydkvalitet. Soundergy har agentur på Wharfedale Pro i Norge, kjøp av oss for klasseledende informasjon, opplæring og service.

Wharfedale Pro line array og subwoofere

Wharfedale Pro System training kurs 2024

Wharfedale Pro Audio System Training Kurs gir deg en unik mulighet til å forstå moderne teknikker for planlegging og tuning av profesjonelle lydanlegg.

Se detaljert kursinformasjon

Høyttalervelger

Synes du det er vanskelig å finne rett høyttaler til ditt bruksområde? Prøv vår superenkle høyttalervelger, som lister høyttalere bassert på bruksområde!

Prøv høyttalervelger

Wharfedale Pro serier

Wharfedale Pro har et stort sortiment av profesjonelle høyttalere og PA-høyttalere, forsterkere, lydmiksere, mikrofoner og mye mer. Alle Wharfedale Pro produkter er gruppert i serier. Dykk ned i produktsortimentet ved å sortere basert på serie:

PA anlegg

Demo?

Lyst til å høre, ta og føle på Wharfedale Pro produkter? 🤩 Kontakt oss for å avtale demonstrasjon av produkter.

Kontakt

Besøk vårt norske Wharfedale Pro community på Facebook

Vi har en egen facebook gruppe for norske brukere av Wharfedale Pro! Still spørsmål, del erfaringer og vær med å bygge et brukernettverk rundt Wharfedale Pro produkter 🔊

Til Wharfedale Pro facebookgruppe
Wharfedale Pro Delta serie høyttaler foran scene

Spar 10% på ditt neste kjøp 

Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
Nyhetsbrev påmelding
Lukk