Om Wharfedale Pro

Wharfedale Pro er en anerkjent produsent av høykvalitets, kostnadseffektive og holdbare lydforsterkningsprodukter. Med en arv som strekker seg tilbake til 1930-tallet, er Wharfedale Pro kjent for sin fremragende byggekvalitet, bruk av robuste materialer og komponenter, og sin evne til å levere produkter som er laget for å vare.

Tilbake til Wharfedale Pro hovedside <-

Robuste, vedlikeholdbare og kostnadseffektive lydprodukter

En av de store fordelene med Wharfedale Pro er at produktene er bygget for å være svært slitesterke og enkle å vedlikeholde. Med enormt god tilgang på reservedeler og lang levetid på produktene, kan du stole på at Wharfedale Pro-utstyret ditt vil fortsette å levere topp ytelse år etter år. Alle Wharfedale Pro produkter kommer med 3-års fabrikkgaranti mot defekter som stammer fra produksjon.

Når det kommer til verdi for pengene, er Wharfedale Pro uovertruffen. Med sin kostnadseffektive prising, tilbyr Wharfedale Pro høy verdi for en langt mindre sum enn hos konkurrentene. Dette gjør Wharfedale Pro til et smart valg for alle som søker kvalitetslyd uten å tømme lommeboken.

Globalt team

Wharfedale Pro har sitt hovedkvarter i Storbritannia, med et dedikert internasjonalt team som jobber innen forskning, utvikling, markedsføring, salg og systemopplæring. Flere av de nåværende nøkkelpersonene er headhuntet, og har tidligere jobbet hos kjente aktører som Powersoft, Turbosound, Lake osv. Dette sikrer at du får den beste støtten og de mest innovative produktene.

I 2023 åpnet Wharfedale Pro et nytt experience center i Barcelona, i samarbeid med den Spanske distibutøren Kinson. I sammenheng med ISE2023 ble det avholdt distributørmøte hvor globale Wharfedale Pro distribøterer møttes for innføring i nye produkter, diskutering av salgsstrategier mm. Har du lyst til å se Wharfedale Pros experience center i Barcelona? Kontakt oss!

Produksjon

Wharfedale Pro eies av IAG, og produseres ved IAGs produksjonsbase i Ji’an kina. IAG har Asias største produksjon av audioutstyr, med et fabrikkområde som dekker over 400.000 kvadratmeter. Her foregår produksjon av Wharfedale Pro, Wharfedale, Audiolab, Quad, Misson, Leak, Luxman og mange andre globalt kjente merkevarer. Hva gjelder Wharfedale Pro produseres over 90% av komponenter fra råvare til ferdig produkt ved fabrikken.

Fabrikkener utstyrt med et komplett sett av injeksjonsstøping, støping, stansing, smiing, trykking, og verdens mest avanserte utstyr for bearbeiding av platemetall. Dette sikrer at hvert produkt som forlater fabrikken er av høyeste kvalitet. Fabrikken overholder de nyeste europeiske direktivene for resirkulering og håndtering av farlige stoffer. Dette garanterer at internasjonale miljøstandarder følges gjennom hele produksjonsstyringen. Alle ansatte i fabrikken har blitt opplært av internasjonale kvalitetseksperter, og hver av dem besitter kvalifiserte ferdigheter og en utmerket bevissthet om kvalitet.

Dette forsterker Wharfedale Pro’s forpliktelse til kvalitet, innovasjon og miljøansvar.

Oppdag Wharfedale Pro

Fra superklubber til kjøpesentre, fra små arenaer til stadioner, fra hellige steder til teatre, har Wharfedale Pro-produkter blitt anerkjent og brukt over hele verden. Og nå er vi stolte av å kunne tilby disse fantastiske produktene til deg her i Norge gjennom Soundergy.no.

Vi inviterer deg til å utforske vårt utvalg av Wharfedale Pro-produkter. Opplev kraften, påliteligheten og den store verdien som har gjort Wharfedale Pro til et ledende navn i lydforsterkningsindustrien. Uansett dine lydbehov, er vi sikre på at du vil finne det du leter etter hos oss.

Tilbake til Wharfedale Pro hovedside <-

Spar 10% på ditt neste kjøp 

Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
Nyhetsbrev påmelding
Lukk