Om Soundergy

Velkommen til Soundergy, ditt førstevalg for lyd og lys både i Gjøvik, Innlandet og resten av Norge. Utforsk våre produkter og tjenester.

Organisasjonsnummer: 924 897 848
Navn: Soundergy As
Organisasjonsform: Aksjeselskap
Forretningsadresse: Storgata 63B, 2830 Raufoss (åpent etter avtale)

Soundergy logo driver 2016 png

Dette er Soundergy 🔊

Hei! Jeg er Håvard, stolt eier av Soundergy. Med en bakgrunn som elektroingeniør spesialisert i audioteknologi tilbyr jeg høy kompetanse og en unik handleopplevelse av lydanlegg og scenelys. Med beliggenhet nær Gjøvik, er Soundergy ditt førstevalg for lyd og lys både i Innlandet og resten av Norge.

Jeg har egen nettbutikk, samt lager og vareutstilling ved Storgata 63B på Raufoss, og tilbyr salg både til privatpersoner og bedriftskunder. Vestre Toten er kanskje en usannslynlig plassering for et lydfirma.. Overraskende nok kan jeg svært lite om kuer, men jeg kan lyd og lys 😉

Håvard Herberg

En personlig handleopplevelse 🛒

Soundergy har som mål å tilby kjernekompetanse og en personlig handleopplevelse du ikke finner andre steder.

I Soundergys produktportefølje finner du en rekke kjente merkevarer, håndplukket av meg for å tilby et gjennomtenkt utvalg av kvalitetsvarer.  Du finner blant annet Wharfedale Pro, som vi har agentur på i Norge. Jeg har tett samarbeid med mine leverandører, og stort fokus på å tilby riktig vare til rett pris. Se alle våre merkevarer her.

Med lidenskapelig interesse for god lyd og flott lys leverer Soundergy utstyr og kompetanse som skaper uforglemmelige opplevelser i norske husstander, offentlige rom, øvingslokaler, tv-, film- og musikkstudio, teatre, utesteder, live-scener mm.

Bedriftskunde? Vi er en meget aktiv leverandør, samarbeidspartner og støttespiller mot bedrifter som forbruker lyd-, lys- og sceneutstyr i sin virksomhet.

100% norsk nettbutikk for alle behov

Hos Soundergy strekker vi oss for å møte behovene til alle våre kunder. Derfor har vi utviklet en nettbutikk som er skreddersydd for både privatpersoner og bedriftskunder. Enten du er en musikkentusiast på jakt etter det nyeste innen lydteknologi for ditt hjem, eller en bedrift som trenger robust og pålitelig utstyr for større arrangementer, har vår nettbutikk alt du trenger. Med et bredt utvalg av produkter, enkel navigering og dedikert kundeservice, gjør vi det enkelt for alle å finne akkurat det de leter etter. Har vi ikke det du trenger i nettbutikken, ta kontakt! Vi skaffer det aller meste, og prosjekterer gjerne hele leveranser.

Det oppleves stor konkurranse og prispressing fra utenlandske nettbutikker som selger lyd-, lys- og musikkutstyr med frakt direkte til Norge. Vi gjør det vi kan for å matche priser, og tilby en bedre service enn det du får om du handler fra utlandet. En stor takk til deg som kunde som støtter oss ved å handle hos oss. Norsk verdiskapning, i eget land.

Hva er Soundergy?

Navnet “Soundergy” er en fusjon av ordene “sound” (lyd) og “energy” (energi). Det representerer den kraften og følelsen du får når alt bare stemmer – enten det er på en konsert, hjemme i stua, eller på en filmkveld.

Historien 📝

Som ung gutt hadde jeg mange interesser og hobbyer, men som du sikker kan tenke deg plukket jeg tidlig opp fasinasjonen for lyd og musikk. Det startet nok før fylte 10 år, med mine foreldres gamle stereoanlegg og LP-plater. Det var noe utrolig fascinerende ved å komme hjem fra skolen, være hjemme alene, og kunne spille alt høyttalerne orket

Herfra fant raskt høyttalere av økende størrelse veien inn på gutterommet. La oss si det sånn, mine foreldre har vært SVÆRT tålmodige når det kommer til høye lydnivåer oppgjennom min oppvekst

Jeg har vært gjennom det meste av stereoanlegg, hjemmekino og bilstereo. En naturlig konsekvens er at du blir vennegjengens «lydtekniker». Men en ting er å ha det gøy med lyd, en annen ting er å virkelig forstå den. Dette var grunnen til at jeg utdannet meg som elektroingeniør med spesialisering i audioteknologi! Under studieløpet opparbeidet jeg meg en økende interesse for PA og systemdesign av store lydanlegg, og etter endt utdanning i 2013 valgte jeg å starte mitt eget lydfirma. Det var lyd jeg ville jobbe med!

En stor takk til mine foreldre! Uten troen på meg og et innskudd av startkapital hadde trolig Soundergy aldri eksistert i dag. Det startet med utleie, hvor jeg investerte i et brukt Wharfedale Pro lydanlegg. Behovet økte og Wharfedale Pro riggen vokste raskt i størrelse. På tross av dette er utleiebransjen tøff, og sene kvelder og tunge løft tar på. Da jeg i 2015 selv fikk agentur på Wharfedale Pro i Norge ble kursen ble lagt om mot spesialisering innen prosjektering og varesalg

Soundergy er i dag importør og leverandør av lyd-, lys og sceneutstyr, med en lidenskapelig interesse for hva vi driver med. Jeg håper du har like stor glede av våre produkter og tjenester som vi har av å levere.

Spar 10% på ditt neste kjøp 

Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
Nyhetsbrev påmelding
Lukk