Om SOUNDERGY

Hos SOUNDERGY handler alt om god lyd og flott lys. Vi vet at lyd, musikk og lys engasjerer og skaper uforglemmelige opplevelser, og det trigger oss!

Soundergy driver logo

Om oss

Soundergy er en norsk leverandør av lyd-, lys- og sceneutstyr for privatpersoner og bedrifter. Vi har egen nettbutikk / netthandel, og fysisk butikk og vareutstilling ved Storgata 63B på Raufoss, nær Gjøvik, i Innlandet fylke. Vestre Toten er kanskje en usannslynlig plassering for et lydfirma. Overraskende nok kan vi  ingenting om kuer, men vi kan lyd og lys!

I vår produktportefølje finner du en rekke kjente merkevarer, håndplukket av oss for å tilby et gjennomtenkt utvalg av kvalitetsvarer. Vi har tett samarbeid med våre underleverandører, og stort fokus på å tilby riktig vare til rett pris. Se alle våre merkevarer her.

Med lidenskapelig interesse for god lyd og flott lys leverer Soundergy utstyr og kompetanse som skaper uforglemmelige opplevelser i norske husstander, offentlige rom, øvingslokaler, tv-, film- og musikkstudio, teatre, utesteder, live-scener mm. Vi er også en aktiv leverandør, samarbeidspartner og støttespiller mot bedrifter som forbruker lyd-, lys- og sceneutstyr i sin virksomhet.

Hvor er vi?

Besøksaddresse

Storgata 63B, 2830 Raufoss

Ankomst fra Raufoss sentrum, sving ned ved Huset Kafé og kjør på baksiden av bygget. Når du er på baksiden ser du Soundergy tydelig merket over vårt lokale på enden av bygget. Parkeringsmuligheter rett utenfor vårt lokale.

Åpningstider

Mandag: Stengt/etter avtale
Tirsdag: Steng/etter avtale
Onsdag: 0900-1700
Torsdag: 0900-1700
Fredag: 0800-1500
Lørdag/søndag: Stengt

Hva er SOUNDERGY?

Den følelsen når artisten entrer scenen, lyset og stemningen er perfekt, energien og forventningene i publikum er til å ta og føle på. Første trommeslag overdøver jubelbruset, og alt bare stemmer. Når første vokal fra favorittlåten hjemme i stua gir deg gåsehud, eller når lydeffekter og bassdrønn på film tar deg med til et helt annet sted. Vi forsøker å innlemme denne følelsen, energien og opplevelsen i bedriftsnavnet vårt… vi kaller det SOUNDERGY!

Håvard Herberg

Historien

Som ung gutt hadde jeg mange interesser og hobbyer, men som du sikker kan tenke deg plukket jeg tidlig opp fasinasjonen for lyd og musikk. Det startet nok før fylte 10 år, med mine foreldres gamle Fischer anlegg og LP-plater. Det var noe utrolig fascinerende ved å komme hjem fra skolen, være hjemme alene, og kunne spille alt høyttalerne orket.

Herfra fant raskt høyttalere av økende størrelse veien inn på gutterommet. La oss si det sånn, mine foreldre har vært SVÆRT tålmodige når det kommer til høye lydnivåer oppgjennom min oppvekst.

Jeg har vært gjennom det meste av stereoanlegg, hjemmekino og bilstereo. En naturlig konsekvens er at du blir vennegjengens «lydtekniker». Men en ting er å ha det gøy med lyd, en annen ting er å virkelig forstå den. Dette var nok grunnen til at jeg valgte et studieløp som førte til bachelor i elektroingeniør med spesialisering i audioteknologi*. Under studieløpet i Kongsberg opparbeidet jeg meg en økende interesse for PA-anlegg og systemdesign av store lydanlegg, og etter endt studieløp i 2013 valgte jeg å starte mitt eget lydfirma. Det var lyd jeg ville jobbe med!

En stor takk til mine foreldre, Anne og Oddvar, uten troen på meg og et innskudd av startkapital hadde trolig SOUNDERGY aldri eksistert i dag. Det startet med utleie, hvor jeg investerte i et brukt Wharfedale Pro lydanlegg. Behovet økte og Wharfedale Pro riggen vokste raskt i størrelse. På tross av dette er utleiebransjen tøff, og sene kvelder og tunge løft tar på. Da jeg i 2015 selv fikk agentur på Wharfedale Pro i Norge, samt en god avtale med Adam Hall ble kursen ble lagt om mot prosjektering og varesalg.

SOUNDERGY er i dag importør og leverandør av lyd-, lys og sceneutstyr, med en lidenskapelig interesse for hva vi driver med. Jeg håper du har like stor glede av våre produkter og tjenester som vi har av å levere de.

Bedriftsinformasjon

Organisasjonsnummer: 924 897 848
Navn: SOUNDERGY AS
Organisasjonsform: Aksjeselskap
Forretningsadresse: Storgata 63B, 2830 Raufoss
Kommune: Vestre Toten

soundergy claw png

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Messenger chat

Kontaktskjema

95 44 22 69