Bedriftskunde Proff

Som proffkunde av Soundergy investerer du i mer enn kun utstyr; du blir med i et felleskap av engasjerte lyd- og lysentusiaster som brenner for uforglemmelige opplevelser.

Fordeler med å være proffkunde

Som proffkunde vil du oppnå en rekke fordeler som inngår i vårt proff-program, spesielt knyttet til våre agenturmerker (der i blandt Wharfedale Pro). Les mer ved å åpne hver fane under:

 • NYHET: Bedriftsoppføring i register

  Som proffkunde tilbys du profil/oppføring i vårt bedriftkunderegister. Profilen inneholder blant annet informasjon om dere, lenke til deres nettside, og kontaktskjema som går til deres e-post. Hensikten med registeret er først og fremst å øke trafikken av potensielle kunder til dere.

  Vi jobber mye med SEO, og vil koble din bedrift opp mot våre landingssider for tjenestene dere tilbyr (installasjon, utleie ol.)

  Bedriftsregisteret er også perfekt for å finne potensielle samarbeidspartnere når du f.eks. trenger mer utstyr til et utleieoppdrag, eller hjelp til en installasjonsjobb.

  Se bedriftskunderegister her.

 • Rabatter

  Som proffkunde tilbys du rabatter på kjøp av utstyr. Rabattnivå vil variere fra merke til merke, og om du kjøper for videresalg/installasjon eller til utleie. 

  Vi tilbyr de beste rabattene for våre agenturmerker, der i blandt Wharfedale Pro.

 • Produkt- og utstyrshjelp

  Proffkunder kan alltid spørre oss om hjelp til å finne rett utstyr før kjøp, både knyttet til innkjøp mot utleie, eller mot salg- og installasjon. Vi ser frem til å snakke med dere om deres prosjekter.

 • Systemdesign av lyd- og lyssystemer

  Ingen behov er like når det kommer til lyd. Vi tilbyr derfor utelukkende modulære lydanlegg, og hjelper deg mer enn gjerne med et systemdesign tilpasset dine behov. Lydanlegget  tilpasses ditt bruksområde og publikum, både for faste installasjoner, livelyd, konsert og festivaler mm.

   

  Alle Wharfedale Pro systemer kan skaleres etter behov. Siden store lydanlegg består av mange høyttalere kreves moderne signalprosessering for å få alt til å jobbe sammen. Dette er en prosess vi omtaler som systemoptimalisering, og er noe vi er brennende opptatt av. Har du premium lydanlegg fra oss er det viktig at det låter deretter!

  Vi hjelper deg gjerne med alt fra oppsett av signalprosessor, bygging av presets, og optimalisering ute i felt ved hjelp av FFT målinger gjort med målemikrofon.

 • Opplæring, kursing og support

  Et nytt lyd- eller lyssystem medfører ofte mye nytt å sette seg inn i, spesielt for systemer brukt for livelyd, og som konfigureres for hvert enkelt arrangement.

  Er du proffkunde hos oss er du selvsagt ikke overlatt til deg selv. Vi tilbyr gjerne opplæring og kursing tilpasset ditt behov, og ditt system.

  Ikke minst er vi alltid tilgjengelig på e-post og telefon de gangene det skulle oppstå spørsmål eller utfordringer. Det skal være trygt å handle utstyr av oss!

Hvem kan bli proffkunde?

Vi tilbyr proff-programmet vårt til godkjente bedriftskunder (søk under) som benytter utstyr kjøpt av oss til videresalg, installasjon eller utleie. For å bli proffkunde må du være en norsk bedrift, ha gjort minst et betydelig varekjøp av oss, samt oppfylle våre andre kriterier.

Ofte opprettes proffkunder i sammenheng med innkjøp av større lyd- og lyssystemer til utleie, videresalg/installasjon.

Våre kunder er blant annet forhandlerere (butikker/nettbutikker), installatører/elektrikere, utleiebedrifter, og produksjonsbedrifter.

Søknadskjema

Virksomhetsområder

Spar 10% på ditt neste kjøp 

Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
Nyhetsbrev påmelding
Lukk