Norsk bedrift - Betalingsutsettelse

Installasjon av lyd og lysutstyr

Behov for installasjon av høyttalere, lydanlegg eller lys? Soundergy, og våre proffkunder, tilbyr produktveiledning, prosjektering, systemdesign og installasjon av lydanlegg og lyssystemer. Kontakt oss om dine behov og villeste visjoner i dag!

Kontakt oss om installasjon

Profesjonelle lydanlegg

Soundergy har agentur på import og distribusjon av varemerket Wharfedale Pro i Norge. Wharfedale er en av verdens eldste høyttalerprodusenter, og utgjør en sentral rolle i våre lydutstyrsløsninger.

Med Wharfedale Pro kan vi tilby lydanlegg i alle størrelser og prisklasser; fra små installasjoner til enorme konsertsystemer. Med premium line array, subwoofere og state-of-the-art signalprosessering kan systemer tilpasses alle typer behov, selv for publikum som utgjør mange tusen mennesker.

I tillegg til tradisjonelle lydanlegg tilbys 100 V og 70 V systemer; hvor mange høyttalere kan kobles på en kabel, over lange kabelstrekk.

PA anlegg i form av line array

Dante og digitale lydsystemer

Moderne lydanlegg i offentlige bygg har ofte flere soner, behov for teleslynge, paging, og skal i tillegg kommunisere med brann- og talevarslingssystemer. Dette krever gjennomtenkte systemer, som på tross av komplisert signalbehandling er svært enkle i bruk.

For å løse disse kravene med den beste brukeropplevelsen tilbyr Soundergy digitale Dante styringssystemer som kan skaleres etter behov med funksjonaliteten du trenger. Dante er et system for lyd- og mediaoverføring på nettverkskabel, og åpner for et hav av muligheter sammenlignet med tradisjonelle analoge lydanlegg. 

Ulike arenaer og bruksområder

Vi tilbyr installasjon av lydanlegg og lyssystemer til en rekke forskjellige arenaer og bruksområder. Vi har løsninger for kulturhus, teatre, kinosaler, skoler, idrettshaller, butikker, barer, restauranter og mye mer.

Sett stemningen, skap engasjement, og selg mer med god lyd og flott belysning!

Kunder av oss som utfører installasjon

Under finner du en oversikt over bedriftskunder som tilbyr installasjon og fastmontering av utstyr fra oss. Kontakt de for et godt tilbud.