Installasjon av lyd og lysutstyr

Behov for installasjon av høyttalere, lydanlegg eller lys? SOUNDERGY tilbyr produktveiledning, prosjektering, systemdesign og installasjon av lydanlegg og lyssystemer. Kontakt oss om dine behov og villeste visjoner i dag!

Wharfedale Pro WLA-210X line array system

Produktveiledning

Innkjøp eller DIY prosjekt, men litt usikker på akkurat hva du trenger? Vi tilbyr gratis produktveiledning! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.

Prosjektering

Stort eller lite prosjekt, og ønsker hjelp fra A til Å? Vi systemdesigner og prosjekterer komplette løsninger og installasjoner. Ved store prosjekter utfører vi gjerne simuleringer av akustikk og lydanlegg.

Installasjon

Ønsker en nøkkelferdig løsning? Vi kan installere lyd- og lyssystemer gjennom våre samarbeidspartnere som tilbyr montasje, kontrollering og sertifisering.

Wharfedale Pro Reason uten deksel

Profesjonelle løsninger

SOUNDERGY har agentur på import og distribusjon av varemerket Wharfedale Pro i Norge. Wharfedale er en av verdens eldste høyttalerprodusenter, og utgjør en sentral rolle i våre lydutstyrsløsninger.

Med Wharfedale Pro kan vi tilby lydanlegg i alle størrelser og prisklasser; fra små installasjoner til enorme konsertsystemer. Med premium line array, subwoofere og state-of-the-art signalprosessering kan systemer tilpasses alle typer behov, selv for publikum som utgjør mange tusen mennesker.  

Dante og digitale lydsystemer

Moderne lydanlegg i offentlige bygg har ofte flere soner, behov for teleslynge, paging, og skal i tillegg kommunisere med brann- og talevarslingssystemer. Dette krever gjennomtenkte systemer, som på tross av komplisert signalbehandling er svært enkle i bruk.

For å løse disse kravene med den beste brukeropplevelsen tilbyr Soundergy digitale Dante styringssystemer som kan skaleres etter behov med funksjonaliteten du trenger. Dante er et system for lyd- og mediaoverføring på nettverkskabel, og åpner for et hav av muligheter sammenlignet med tradisjonelle analoge lydanlegg. 

installasjon lydanlegg sportshall

Installasjon av lydanlegg og lydsystemer til forskjellige arenaer

Vi tilbyr installasjon av lydanlegg og lydsystemer til en rekke forskjellige arenaer og bruksområder. Vi har løsninger for kulturhus, teatre, kinosaler, skoler, idrettshaller, butikker, barer, restauranter og mye mer.

Vi har både tradisjonelle lydanlegg, samt 100 V og 70 V lydanlegg hvor mange høyttalere kan kobles på en kabel, over lange kabelstrekk.

Sett stemningen, skap engasjement, og selg mer med god lyd og flott belysning!

 

Spørsmål om installasjon? Kontakt oss i dag!

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.