Installasjon av lyd og lysutstyr

Når det kommer til installasjon av høyttalere, lydanlegg eller lys, er Soundergy og våre profesjonelle kunder ditt førstevalg. Vi tilbyr omfattende produktveiledning, nøye prosjektering, innovativt systemdesign og pålitelig installasjon av både lydanlegg og lyssystemer. Kontakt oss om dine behov og villeste visjoner i dag!

 

Kontakt oss om installasjon

Installasjon av profesjonelle lydanlegg

Wharfedale Pro – En Pioner i Lydverdenen

Soundergy er stolte av å ha agentur på import og distribusjon av det anerkjente varemerket Wharfedale Pro i Norge. Med røtter som strekker seg tilbake til begynnelsen av høyttalerteknologi, har Wharfedale bevist sin ekspertise og kvalitet gjennom tidene. Dette varemerket er en sentral del av våre lydutstyrsløsninger, og vi kan med glede tilby lydanlegg i alle størrelser og prisklasser; fra intime installasjoner til massive konsertsystemer.

Fordelene med 70V og 100V Systemer

I tillegg til våre tradisjonelle lydanlegg, tilbyr vi også 100V og 70V systemer. Disse systemene tillater mange høyttalere å bli koblet i parallell på samme forsterker, selv over svært lange kabelstrekk. Dette gir en unik fleksibilitet og effektivitet i større installasjoner.

Moderne Løsninger med Dante

I dagens digitale tidsalder er behovet for avanserte lydsystemer større enn noensinne. Med Dante styringssystemer kan vi tilby en skalerbar løsning som møter alle dine behov, enten det er teleslynge, paging eller integrasjon med brann- og talevarslingssystemer. Dante, som er et system for lyd- og mediaoverføring over nettverk, gir en revolusjonerende forbedring sammenlignet med tradisjonelle analoge lydanlegg.

Gjennomtenkte systemer, som på tross av komplisert signalbehandling er svært enkle å bruke!

Vi leverer

 • Lyd til kulturhus, teatre og kinosaler
 • Lyd til utesteder og barer
 • Lyd til restauranter og spisesteder
 • Lyd til butikker og kjøpesentre
 • Lyd til skoler og offentlige bygg
 • Lyd til møterom 
 • Lyd til idrettplasser og idrettshaller
 • Lyd utendørs
 • OG mye mer!
PA anlegg i form av line array

Ulike arenaer og bruksområder

Uansett om du driver et kulturhus, en skole, en idrettshall, en butikk, en bar eller en restaurant, har vi løsningene som vil forvandle lyd- og lysopplevelsen for dine besøkende. Med vårt utvalg av produkter og tjenester kan du sette stemningen, engasjere publikum og til og med øke salget.

Kontakt oss eller en av våre bedriftskunder i dag!

Enten du drømmer om å skape en uforglemmelig lydopplevelse eller bare ønsker å forbedre den eksisterende lyden i ditt rom, er Soundergy her for å hjelpe. Kontakt oss, eller en av våre bedriftskunder, for å diskutere dine behov og visjoner!

Kontakt oss om installasjon
 • flx audio logo

  FLX Audio AS

  FLX Audio leverer lyd og lysutstyr til arrangementer og russ. Utleie av lydanlegg, PA anlegg, lys mm. FLX Audio tilbyr…
 • Ladegaj logo

  Ladegaj AS

  Ladegaj tilbyr det meste innen lyd, lys, scene og telt. Firmaet utfører både salg, utleie, installasjon og service av lyd-,…
 • Onsøy Lyd & Lys AS

  Onsøy Lyd & Lys AS utfører installasjon og fastmontering av Wharfedale Pro og annet lyd- og lysutstyr. Bedriften leier også…

Spar 10% på ditt neste kjøp 

Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
Nyhetsbrev påmelding
Lukk