Lydanlegg for russ og russebuss

Russebuss med ambisjoner om å være festens midtpunkt?

russebuss

Enten du er på russevan eller russebuss vet vi at et hensynsløst brutalt lydanlegg og heftig lys er en svært viktig del av feiringen. Vi vet dere har krav om lyd setter fyr på stemningen, tar fra dere pusten og omtrent river russebussen i fillebiter. På samme tid forventes det at lydanlegget skal prestere feilfritt kveld etter kveld, natt etter natt, hele russetiden igjennom. For å oppnå dette kreves et lydanlegg med ekstrem ytelse, som tåler å ligge på “turtallsperren” over lang tid. Vel, vi har løsningen. 

Som tidligere leverandør av lyanlegg til russebuss har vi opparbeidet oss lang erfaring, og overfører nå kompetansen videre til russeleverandører som benytter våre løsninger. Er du/ditt firma leverandør for russ? Da foreslår vi at du sjekker ut følgende artikler: 

Wharfedale Pro lydanlegg på russebuss

WLA 28 Med Delta F18B 04

Som eksklusiv distributør av Wharfedale Pro i Norge er vi stolte av å ha kunder som benytter våre lydanlegg, systemer og løsninger til utleie for russ og russebuss.

Gilbert Briggs bygde første Wharfedale høyttaler i 1932, og siden den gang har merket vært anerkjent for høy kvalitet og tekniske innovasjoner. I dag viderefører Wharfedale Pro denne arven med høyttalere hvor 95% av alle komponenter produseres ved en og samme fabrikk. Dette betyr at alle elementer i Wharfedale Pro høyttalere er utviklet og bygget kun for Wharfedale Pro. Dette gir «one of a kind» lydanlegg med kvalitet, pålitelighet og ikke minst ytelse i verdensklasse.

Både Delta, Reason og WLA høyttalerserie er mye benyttet på russebusser i Norge. De fleste utleieleverandører bruker Wharfedale Pro DP-serie forsterkere og vår anbefalte prosessering. Dette er forsterkere som henter ut alt som bor i høyttalerne, samtidig som riktig prosessering fører til at høyttalerne er beskyttet mot overbelastning hele russetiden igjennom. Perfekt er det også at DP-serie forsterkere har svært god spenningsregulering, noe som gjør desvært godt egnet for drift fra aggregat!

Vi snakker sub-bass, punch og hardtslående lavfrekvent som tar fra deg pusten!

Utleieleverandører av Wharfedale Pro lydanlegg

Ønsker dere klasseledende ytelse og en opplevelse rundt leie av lydanlegg og lysutstyr anbefaler vi å benytte en Wharfedale Pro levererandør. 

Per nå er Bussfix Norges største utleieleverandør av Wharfedale Pro lydanlegg for bruk på russebuss. Med et tett samarbeid innen systemopplæring og praktisering av våre anbefalinger vet vi at dere får best mulig ytelse og lydresultat i deres russetid. 

Ønsker lydprøve eller å booke et av de heftigste Wharfedale Pro systemene til deres russetid? Kontakt Bussfix i dag. Velkommen til lydnirvana!