Lydanlegg for russ og russebuss

Russebuss med ambisjoner om å være festens midtpunkt?

russebuss

Enten du er på russevan eller russebuss vet vi at et hensynsløst brutalt lydanlegg og heftig lys er en svært viktig del av feiringen. Vi vet dere har krav om lyd som setter fyr på stemningen, tar fra dere pusten og omtrent river russebussen i fillebiter. På samme tid skal lydanlegget prestere feilfritt kveld etter kveld, natt etter natt, hele russetiden igjennom. For å oppnå dette kreves et lydanlegg med ekstrem ytelse, som tåler å ligge på “turtallsperren” over lang tid. Vel, vi har løsningen. 

Utleieleverandører av Wharfedale Pro lydanlegg

Ønsker dere klasseledende ytelse og en opplevelse rundt leie av lydanlegg og lysutstyr anbefaler vi å benytte en Wharfedale Pro levererandør. 

Wharfedale Pro lydanlegg på russebuss

Wharfedale Pro WLA-312X line array høyttaler illustrasjon 04

Som eksklusiv distributør av Wharfedale Pro i Norge er vi stolte av å ha kunder som benytter våre lydanlegg, systemer og løsninger til utleie for russ og russebuss.

Gilbert Briggs bygde første Wharfedale høyttaler i 1932, og siden den gang har merket vært anerkjent for høy kvalitet og tekniske innovasjoner. I dag viderefører Wharfedale Pro denne arven med høyttalere hvor 95% av alle komponenter produseres ved en og samme fabrikk. Dette betyr at alle elementer i Wharfedale Pro høyttalere er utviklet og bygget kun for Wharfedale Pro. Dette gir «one of a kind» lydanlegg med kvalitet, pålitelighet og ikke minst ytelse i verdensklasse.

Både Delta, Reason og WLA høyttalerserie er mye benyttet på russebusser i Norge. De fleste utleieleverandører bruker Wharfedale Pro DP-serie forsterkere og vår anbefalte prosessering. Dette er forsterkere som henter ut alt som bor i høyttalerne, samtidig som riktig prosessering fører til at høyttalerne er beskyttet mot overbelastning hele russetiden igjennom. Perfekt er det også at DP-serie forsterkere har svært god spenningsregulering, noe som gjør desvært godt egnet for drift fra aggregat!

Vi snakker sub-bass, punch og hardtslående lavfrekvent som tar fra deg pusten!

Gi meg et tilbud!

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Messenger chat

Kontaktskjema

95 44 22 69