Wharfedale Pro

Pris

Merke

Serie

Farge

Dimensjon

Sertifisering

Showing 1–24 of 144 results, including child brands

Om Wharfedale Pro

Historien

Wharfedale Pro er datterselskap til Wharfedale, et selskap som starter sin historie i 1932, ved at Gillbert Briggs bygger sin første høyttaler ved sitt hjem i Illkley. Briggs kreasjon var et resultat av hans tekniske kunnskaper og lidenskap for musikk.

Fra Briggs først høyttaler utvikler Wharfedale seg til å bli en av verdens mest anerkjente høyttaler- og hifiprodusenter. Wharfedale var tidlig ute med tekniske nyvinninger innen høyttalerdesign, hvorav flere er bransjestandard den dag i dag. Les mer om historien til Wharfedale her.

I 1997 kjøpes Wharfedale av International Audio Group, og i 1998 skilles Wharfedale Pro ut som en egen divisjon for det profesjonelle lydmarkedet.

Wharfedale Pro i dag

Merket er den dag i dag en del av International Audio Group, en av verdens største produsenter av høyttalere og lydelektronikk. Med arven til Gillbert Briggs fortsetter WP å produsere sine egne høyttalerdrivere ved IAG’s 400.000 kvadratmeter store fabrikk i Shenzen. Faktisk produseres over 95% av alle komponenter brukt i høyttalere on-site, noe som gir Wharfedale Pro svært god kontroll over kvalitet på sluttproduktet.

Wharfedale Pro er en av verdens raskest voksende produsenter av profesjonelt lydutstyr, hvor utvikling av nye produkter skjer på internasjonal skala ved hjelp av designere og ingeniører fra hele verden. Produksjon av egne komponenter og drivere gjør WP i stand til å reagere på den raske utviklingen i dagens marked ved å gå fra konsept til produkt uten å være avhengig av off-the-shelf varer fra underleverandører. Alle høyttalere er bygget opp med spesialutviklede drivere og komponenter, fintunet for det aktuelle kabinettet.

Som eier av et WP produkt være sikkert på at du benytter lydutstyr i verdensklasse, utstyr som bygger på produksjonstradisjoner og lidenskap for musikk som stammer fra Gilbert Briggs første høyttaler fra 1932. SOUNDERGY har vært eksklusiv distributør av Wharfedale Pro i Norge siden 2015, og vi kjenner merket i detalj. Via daglig kommunikasjon med IAGs salgsapparat kan vi tilby  klasseledende etterservice, med svært god tilgang til informasjon og reservedeler.

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Messenger chat

Kontaktskjema

95 44 22 69