Norsk bedrift - Betalingsutsettelse

Wharfedale Pro

Soundergy er eksklusiv distributør og forhandler av Wharfedale Pro i Norge. Kontakt oss for produkthenvendelser, service osv.

Mer om Wharfedale Pro

YouTube video

Wharfedale Pro er søsterselskap av en av verdens eldste og mest anerkjente høyttalerprodusenter; Wharfedale.
Wharfedale ble grunnlagt av Gilbert Briggs i 1932 i Storbritannia, og har siden den gang stått for mange nyvinninger og patenter som brukes i høyttalere selv i dag.

Historien til Wharfedale Pro

Wharfedale Pro ble skilt som et eget merke i 1997, som et svar på en økende etterspørsel av høyttalere og lydutstyr til det profesjonelle markedet. På samme tid kjøpes Wharfedale, Wharfedale Pro, og en rekke andre kjente britiske lydprodusenter av IAG.Wharfedale Pro produseres i dag ved IAGs toppmoderne 400.000 kvadrat store ISO-sertifiserte fabrikk sammen med Wharfedale, Quad, Mission, Audiolab, Castle med flere. Fabrikken produserer over 90% av alle elementer og komponenter som inngår i høyttalere, fra råvare til ferdig produkt. Dette gir Wharfedale Pro svært god kontroll på kvalitet, og ikke minst en lydsignatur du ikke finner hos andre høyttalerprodusenter som benytter «of the shelf» varer.

Wharfedale Pro og Soundergy

Soundergy har hatt agentur på Wharfedale Pro i Norge siden 2015. Vi har svært god kjennskap til merket og produktene, og tilbyr god service og etterservice.Vi har daglig kommunikasjon med Wharfedales salgsapparat, lagre og fabrikk, og har derfor rask rask reaskjonstid på produktspørsmål, og tilbyr selvsagt alle tilgjengelige reservedeler for etterservice.