Wharfedale Pro Isoline-AX serie

Oppdag Wharfedale Pro Isoline-AX, ultraportable aktive søylehøyttalere i to utgaver, med enorm kraft og eksepsjonell lydkvalitet.

Mer om Isoline-AX (trykk for å åpne)

Isoline-AX: En ny æra i portabel lydteknologi

Isoloine-AX er en banebrytende aktivt søyle PA-system som representerer en ny æra innen portabel lydteknologi. Med en kombinasjon av kraft, klarhet og kompakthet, er Isoline-AX-serien designet for å levere enestående lydopplevelser, enten det er på konserter, private arrangementer eller faste installasjoner.

Systemet er perfekt for utleieselskaper, musikere og DJs på farten.

Banebrytende design og funksjoner

Isoline-AX-serien, bestående av modellene AX510 og AX912, er utformet med brukervennlighet og fleksibilitet i tankene. Begge modellene har diskanter mini EVO-Fold waveguides, inspirert av den anerkjente WLA-1 serien til Wharfedale. Dette tilbyr kraftig forbedret lydkvalitet og dekning sammenlignet med konkurrerende systemer.

Deres rotérbare søyler (+15° / -15°) sikrer at lyden når hele publikum, mens enkel koblingen mellom søylene gir et ryddig og effektiv oppsett. Dette er særlig nyttig i hurtig skiftende miljøer som livearrangementer, hvor tiden er essensiell.

Bærbarhet og kraft

Isoline-AX510 og AX912 skiller seg ut med deres kraftige, men bærbare design. AX510 har en 10-tommers subwoofer, fem 3-tommers mellomtoner og en EVO fold diskant, mens AX912 øker til en 12-tommers subwoofer, ni 3-tommers mellomtoner og to EVO-fold diskanter.

Begge systemer leverer eksepsjonell lydstyrke og klarhet, velg AX912 for bruksområdet med større publikum, og høyere krav til SPL.

Multifunksjonelle innganger og tilkoblingsmuligheter

Isoline-AX-serien har mikrofon, linje, USBog Bluetooth-innganger, som reduserer behovet for en ekstern mikser. I tillegg kan to Isoline-AX systemer kobles sammen trådløst ved hjelp av TWS-teknologi, noe som gir enda større fleksibilitet og bekvemmelighet for brukeren.

Wharfedale Pro Isoline AX-510
Aktiv PA høyttaler

Bestillingsvare

10" subwoofer
5 x mellomtone, 1 x diskant
-
19799,0 kr
Wharfedale Pro Isoline AX-912
Aktiv PA høyttaler

Bestillingsvare

12" subwoofer
9 x mellomtone, 2 x diskant
-
24999,0 kr

Filer for Isoline-AX

Spar 10% på ditt neste kjøp 

Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
Nyhetsbrev påmelding
Lukk