EASE høyttalerfiler

Under kan du laste ned alle tilgjengelige EASE datafiler for høyttalermodeller vi selger.

Hva er EASE?

EASE (Enhanced Acoustic Simulator for Engineers) og EASE Focus er to forskjellige, men relaterte, programvareverktøy som brukes i lydteknikk og akustisk design.

EASE er en suite av programvareverktøy som brukes til å simulere og analysere akustiske egenskaper i forskjellige miljøer, som konserthaller, stadioner, kirker, og andre steder hvor lyd er en viktig del av opplevelsen. EASE kan hjelpe lydteknikere og akustiske konsulenter med å forstå hvordan lyd vil oppføre seg i et gitt rom, og hvordan forskjellige designvalg kan påvirke lydkvaliteten.

EASE Focus, på den annen side, er et mer spesialisert verktøy som brukes til å modellere og optimalisere lydsystemer, spesielt line-array systemer. Det gir brukerne muligheten til å simulere hvordan høyttalere vil oppføre seg i forskjellige konfigurasjoner og under forskjellige forhold, noe som kan være svært nyttig når man designer lydsystemer for store arenaer eller utendørsarrangementer.

Hva er EASE høyttalerfiler?

Høyttalerfiler til EASE og EASE Focus er datafiler som inneholder detaljert informasjon om spesifikke høyttalermodeller, inkludert deres akustiske egenskaper og hvordan de oppfører seg under forskjellige forhold. Disse filene brukes av EASE og EASE Focus til å lage nøyaktige simuleringer av hvordan høyttalerne vil oppføre seg i det virkelige liv.

Spar 10% på ditt neste kjøp 

Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
Nyhetsbrev påmelding
Lukk