BMS

SOUNDERGY er importør og forhandler av BMS i Norge. Bla gjennom alle våre BMS produkter under.
Savner du et BMS produkt i vår nettbutikk, eller har spørsmål om BMS? Kontakt oss! Vi ser frem til å høre fra deg.

Mer om BMS

Om BMS Speakers

BMS er en ledende designer og produsent av høyttalerelementer (høyttalerdrivere) og komponenter av høyeste kvalitet. BMS er stiftet i 1994, og holder til i Hannover i Tyskland. BMS produkter brukes verden rundt i profesjonelle høyttalere innen både PA- og hifi, og ikke minst av DIY entusiaster innen høyttalerbygging.BMS benytter avanserte transduserteknologien som gir betydelig fordel over konvensjonelle elementer når det gjelder presisjon og pålitelighet. Blant annet unngås bruk av konvensjonell teknologi som soft dome, som genererer ukontrollerte oppbrytninger med veldig hørbar lydfarging. På grunn av patentert kompresjonselementdesign er lyden ekstremt gjennomsiktige og detaljerte, og gir enestående dynamiske evner.Nesten alle deler av driverne produseres ved egne fabrikker for å sikre omfattende kvalitetskontroll over sluttproduktet. Talespolevikling, membrantilvirking, CNC-bearbeiding etc. er alle utført høyt kvalifiserte fagfolk.Hver enkelt element testes systematisk etter strenge standarder for å sikre pålitelighet og konsistens. Det faktum at hele produksjonsprosessen foregår i egne fabrikker har gitt en betydelig reduksjon i kostnader og en høy grad av fleksibilitet og effektivitet.Produktsortimentet er designet for å tilby overlegen lydkvalitet som kan tilfredsstille selv de mest kritiske kravene.

Spørsmål, eller ønsker tilbud?
  BMS15N840 Subwooferelement Sett
  BMS 15N840 V2 subwooferelement
  Woofer

  Bestillingsvare

  Spørsmål eller behov for tilbud?

  Er du usikker på hvilket lydutstyr som passer best for deg? Eller kanskje du trenger veiledning for et større kjøp? Hos Soundergy er vi alltid her for å hjelpe deg. Vår dedikerte kundeservice er bare et klikk unna. Ta kontakt med oss for produktspørsmål, kjøpsveiledning eller hvis du ønsker et spesialtilbud.

  For bedrifter har vi skreddersydde løsninger som vil oppfylle alle dine lyd- og lysbehov. Utforsk våre eksklusive bedriftsprogrammer og ta din bedrift til neste nivå med Soundergy.

  Spar 10% på ditt neste kjøp 

  Meld deg på vårt nyhetbrev, og spar 10% på ditt første kjøp!
  Nyhetsbrev påmelding
  Lukk