...

Neutrik

Se vårt utvalg av Neutrik produkter. Neutrik er internasjonalt kjent for å produsere de beste pluggene for lyd, video og strøm på dagen smarked.

Om Neutrik

Neutrik er verdens ledende produsent av plugger og sammenkoblingsmateriell for audioprodukter. Neutrik leder an innen design, produksjon og markedsføring av plugger for lyd, koaksial, strøm og andre sirkulære plugger.

Produktsortimentet til Neutrik strekker seg fra XLR, jack og høyttalerplugger til path systemer og fiberoptikk.Neutrik ble grunnlagt i 1975, og har siden den gang oppnådd både patenter og lisensavtaler på en rekke produkter.

Kvalitet

Neutrik er internasjonalt kjent for å ha de beste pluggene på markedet. Kjøper du et Neutrik produkt kan du være sikker på at du velger et produkt fra øverste hylle, et produkt som vil ha bedre kvalitet og lengre levetid en andre produkter på markedet. Av denne grunn har merket oppnådd høy status, og har blitt bransjestandard for yreksprofesjonelle innen lyd-, video- og andre retninger innen underholdningsbransjen.

Pris

Merke

Lengde

Showing all 22 results, including child brands

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.