Håvard Herberg

Håvard Herberg

Innehaver / audioingeniør

Wharfedale Pro Reason X produktlansering

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wharfedale Pro lanserer 17.11.2020 Reason X høyttalerserie med 3-veis point-source fulltonehøyttalere og matchede subwoofere.

Reason-X-serien er konstruert utelukkende for å levere utrolig lyddefinisjon ved høye volumer, og bringer nye konsepter og kvaliteter for å innta posisjonen som flaggskipserien til Wharfedale Pro når det kommer til point-source kilder.

Reason X12 og Reason X15 er begge 3-veis modeller med en helt nytt nivå hva gjelder lyddefinisjon.

Seriens fulltonehøyttalere er utstyrt med en helt ny polyetylen flatmembran neodym HF-driver kalt Z38, en driveren som tilbyr uovertruffen HF-klarhet. Enorme kjølefinner sprer varmen som genereres, og den unike 1,5-tommers ringformede flate membranen av polyetylen gir en helt ny dimensjon og følelse av rom og luft.

Høyttalerne har bølgeguide med nominell spredning på 100 ° x 70 °, som også er roterbare, noe som gjør Reason-X egnet for både installasjoner og touring.

Mellomtonen er  en spesialtilpasset Wharfedale Pro 8″ driver med aluminiumsramme og ferrittmagnet. Videre er LF-driveren på sin side utstyrt med 3″ talespole og en stor φ190mm ferritmagnet. Denne 3-veis kombinasjonen gir Reason-serien frekvensrespons og lyddefinisjon som ganske enkelt må oppleves.

Serien akkompagneres av to subwoofere med singel og dobbel 18″ drivere. Subwooferne benytter helt  nyutviklede LF-drivere med indre oppheng av NOMEX, for ekstrem fjæring og holdbarhet. 4,0″ talespole og en ny aluminiumskurv gjør disse LF-driverne umulige å beskrive med ord – de trenger å lyttes til i stedet!

Reason X218B subwoofer med helt nye voksbehandlede drivere.

Les mer om de enkelte Reason X modellene i vår nettbutikk

Ikke gå glipp av vårt nyhetsbrev!

Vil du vite mer om våre produkter? Meld deg vårt nyhetsbrev ved å skrive inn din e-postadresse.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Messenger chat

Kontaktskjema

95 44 22 69