...
Håvard Herberg

Håvard Herberg

Innehaver / audioingeniør

Wharfedale Pro Reason X produktlansering

Wharfedale Pro lanserer 17.11.2020 Reason X høyttalerserie med 3-veis point-source fulltonehøyttalere og matchede subwoofere.

Reason-X-serien er konstruert utelukkende for å levere utrolig lyddefinisjon ved høye volumer, og bringer nye konsepter og kvaliteter for å innta posisjonen som flaggskipserien til Wharfedale Pro når det kommer til point-source kilder.

Reason X12 09
Reason X12 og Reason X15 er begge 3-veis modeller med en helt nytt nivå hva gjelder lyddefinisjon.

Seriens fulltonehøyttalere er utstyrt med en helt ny polyetylen flatmembran neodym HF-driver kalt Z38, en driveren som tilbyr uovertruffen HF-klarhet. Enorme kjølefinner sprer varmen som genereres, og den unike 1,5-tommers ringformede flate membranen av polyetylen gir en helt ny dimensjon og følelse av rom og luft.

Høyttalerne har bølgeguide med nominell spredning på 100 ° x 70 °, som også er roterbare, noe som gjør Reason-X egnet for både installasjoner og touring.

Mellomtonen er  en spesialtilpasset Wharfedale Pro 8″ driver med aluminiumsramme og ferrittmagnet. Videre er LF-driveren på sin side utstyrt med 3″ talespole og en stor φ190mm ferritmagnet. Denne 3-veis kombinasjonen gir Reason-serien frekvensrespons og lyddefinisjon som ganske enkelt må oppleves.

Serien akkompagneres av to subwoofere med singel og dobbel 18″ drivere. Subwooferne benytter helt  nyutviklede LF-drivere med indre oppheng av NOMEX, for ekstrem fjæring og holdbarhet. 4,0″ talespole og en ny aluminiumskurv gjør disse LF-driverne umulige å beskrive med ord – de trenger å lyttes til i stedet!

Reason X218B 07
Reason X218B subwoofer med helt nye voksbehandlede drivere.

Les mer om de enkelte Reason X modellene i vår nettbutikk

Ikke gå glipp av vårt nyhetsbrev!

Vil du vite mer om våre produkter? Meld deg vårt nyhetsbrev ved å skrive inn din e-postadresse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.