Om SOUNDERGY

Om SOUNDERGY

Vi kan ingenting om kuer, men vi kan lyd og lys!

SOUNDERGY er en norsk leverandør av lyd-, lys- og sceneutstyr. Vi ligger sentralt plassert på Østlandet, nærmere bestemt på Raufoss i Vestre-Toten kommune. Nisjekompetanse innen lyd, akustikk, og elektroteknikk danner grunnlaget for vår forretningsdrift. Vi tar ansvar for å fremme kompetanse og moderne teknologi innen lyd, lys og scene for det norske markedet.

Historie


Hei!

Mitt navn er Håvard Herberg, og jeg er lidenskapelig opptatt av god lyd. Min lydinteresse førte meg til Høgskolen i Kongsberg, hvor jeg i 2013 fullførte min ingeniørgrad innen audioteknologi*. Senere samme år grunnla jeg SOUNDERGY, og eventyret var i gang.

Min interesse og bakgrunn innen lyd danner grunnlaget for SOUNDERGYs viktigste verdier; kompetanse og moderne teknologi innen lyd-, lys- og sceneteknologi. 

Kontakt meg direkte for spørsmål angående lyd, akustikk og psykoakustikk.

*Audioteknologi er fagområdet som tar for seg teorien og teknologien som ligger til grunn for opptak, distribusjon og gjengivelse av lyd.

 

Håvard Herberg
Elektro-/audioingeniør

Virksomhet


Varesalg

SOUNDERGY selger lyd-, lys og sceneutstyr både over disk og i vår moderne nettbutikk. Vi importerer de fleste varer selv, og tilbyr en rekke kjente håndplukkede varemerker uten fordyrende mellomledd.

Prosjektering

SOUNDERGY tilbyr kjøpshjelp, planlegging, prosjektering og installasjon av lyd- og lysutstyr. Med høy kompetanse innen moderne teknologi utformer vi løsninger som passer deres behov og budsjett.

Utleie

SOUNDERGY tilbyr leie av lyd- og lysutstyr til private og offentlige arrangementer. Vi er sentralt plassert på Østlandet og fokuserer spesielt på levering av utstyr og tjenester i Hedmark og Oppland.

Russ

SOUNDERGY tilbyr salg og leie av lyd- og lysutstyr til russ. Vi har høy kompetanse innen lyd, lys og elektro, noe som gjør oss i stand til å levere klasseledende systemer som presterer hele russetiden.

Bedriftsinformasjon

Adresse: Roterudvegen 14
Poststed: 2834 Raufoss
Telefonnummer: 95 44 22 69 (kl. 16:00-20:00)
E-post: post@soundergy.no

Foretaksnummer: 912 510 166 MVA

Vår oppføring i brønnøysundregisteret.


Kontakt oss 


Hvor i allverden

Vi holder til i Roterudvegen 14 på Raufoss, i Vestre-Toten kommune. Vi kan ingenting om kuer, men vi kan lyd og lys!

Våre varemerker