Om SOUNDERGY

Om SOUNDERGY

Vi kan ingenting om kuer, men vi kan lyd og lys!

SOUNDERGY er en norsk leverandør av lyd-, lys- og sceneutstyr. Vi ligger sentralt plassert på Østlandet, nærmere bestemt på Raufoss i Vestre-Toten kommune. Nisjekompetanse innen lyd, akustikk, og elektroteknikk danner grunnlaget for vår forretningsdrift. Vi tar ansvar for å fremme kompetanse og produkter innen moderne lyd-, lys- og sceneteknologi for det norske markedet.

Historie


Hei!

Mitt navn er Håvard Herberg, og jeg er lidenskapelig opptatt av god lyd. Min lydinteresse førte meg til Høgskolen i Kongsberg, hvor jeg i 2013 fullførte min ingeniørgrad innen audioteknologi*. Senere samme år grunnla jeg SOUNDERGY!

Min interesse og bakgrunn innen lyd danner grunnlaget for SOUNDERGYs  kompetanse om moderne teknologi innen lyd-, lys- og sceneteknologi. 

Kontakt meg gjerne direkte for spørsmål angående lyd, akustikk og psykoakustikk.

*Audioteknologi er fagområdet som tar for seg teorien og teknologien som ligger til grunn for opptak, distribusjon og gjengivelse av lyd.

 

Håvard Herberg
Elektro-/audioingeniør

Virksomhet


Varesalg

SOUNDERGY selger lyd-, lys og sceneutstyr både "over disk" og i vår nettbutikk. Vi importerer de fleste varer selv, har agentur på Wharfedale Pro, og tilbyr en rekke andre kjente håndplukkede varemerker uten fordyrende mellomledd.

Prosjektering

SOUNDERGY tilbyr kjøpshjelp, planlegging, prosjektering og installasjon av lyd- og lysutstyr. Med høy kompetanse innen moderne teknologi utformer vi løsninger som passer deres behov og budsjett.

Bedriftsinformasjon

Adresse: Storgata 63A
Poststed: 2830 Raufoss
Åpningstider: Etter avtale
Telefonnummer: 95 44 22 69 (kl. 16:00-20:00)
E-post: post@soundergy.no

Foretaksnummer: 924 897 848

Vår oppføring i brønnøysundregisteret.


Kontakt oss 


Hvor i allverden

Vi holder til i Roterudvegen 14 på Raufoss, i Vestre-Toten kommune. Vi kan ingenting om kuer, men vi kan lyd og lys!

Våre varemerker