Adam Hall RF1 mikrofonfilter

Adam Hall RF1 mikrofonfilter er designet for å minimere uønskede hallrefleksjoner, lyder og ekko for å oppnå et veldig “tørt” lyd- eller instrumental innspillingssignal.

SKU AH-SLDRF1 Kategori Tag

1.135,00 kr inkl. mva.

Bestillingsvare. Leveringstid 5-10 dager.

Bedre pris annet sted på nett? Gi oss beskjed, så matcher vi pris eller gir deg et bedre tilbud (gjelder ikke bedriftskunder).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Adam Hall RF1 mikrofonfilter er designet for å minimere uønskede hallrefleksjoner, lyder og ekko for å oppnå et veldig “tørt” lyd- eller instrumental innspillingssignal. Dette filteret gir gode opptaksresultater selv under ugunstige omgivelsesforhold uten  kompliserte tiltak for å reprodusere studioforhold eller akustisk isolasjon. Den har en lett og robust konstruksjon med høykvalitets lydisolasjonsmaterialer og kan monteres på alle konvensjonelle mikrofonstativ.

Mikrofonholderen på RF1 mikrofonfilter er justerbar for både dybde og høyde og tillater dermed utmerket akustisk isolering av alle typer mikrofoner, selv for stormembranmikrofoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Adam Hall RF1 mikrofonfilter”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Product type Microphone Accessories
Type Microphone filter
Threaded connector 5/8 “
Material foam
Width 504 mm
Height 306 mm
Depth 270 mm
Accessories (included) Adapter 5/8″ to 3/8″
Other features Height-adjustable
Weight 3 kg

Spørsmål om dette produktet? Spør oss under.

Bedre pris annet sted?

Finner du bedre pris på et av våre produkter i en annen norsk nettbutikk? Gi beskjed, så matcher vi eller gir deg et bedre tilbud.