Wharfedale Pro WLA-25SUB line array subwofermodul

Wharfedale Pro WLA-25SUB line array subwoofermodul.

13.200,00 kr inkl. mva.

Bestillingsvare. Leveringstid 5-10 dager.

Bedre pris annet sted på nett? Gi oss beskjed, så matcher vi pris eller gir deg et bedre tilbud (gjelder ikke bedriftskunder).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Beskrivelse

Wharfedale Pro WLA-25 er et skalerbart ultrakompakt line array system for high-end fastinstallasjoner og små til medium store arrangementer. WLA-25 tilbyr fantastisk lydkvalitet med mulighet for svært høye lydnivå i en utrolig liten innpakning. 

WLA-25 systemet

Samtlige WLA serier er designet og utviklet av Wharfedale Pros mest erfarne internasjonale produktutviklere, og det merkes. Med kun premium komponenter, og selvsagt bare egne Wharfedale Pro elementer, er WLA et up-and-coming høyttalersystem som i økende grad verden rundt. WLA-25 systemet består av WLA-25 fulltonemodul, WLA-25SUBMKII subwoofermodul, og WLA-25 Common Fly Frame ramme for rigging i form av bakkeplassering eller opphenging (flying). Rammen gjør det mulig å montere fulltonemoduler, fulltonemoduler og subwoofermodul, eller bare subwoofermoduler.

WLA-25 kan også leveres med mellomstang for to fulltonemoduler over en eller flere subwoofermoduler. Perfekt for små arrangemeneter!

Wharfedale Pro Reason X218B Passiv Subwoofer Sett Fra Siden

Internt riggesystem

WLA-25 systemet er utstyrt med et internt riggesystem som legger til rette for rask rigging. Justerbare splay vinkler mellom hvert kabinett sørger for at WLA-25 systemet kan møte behovene for arrangementsstedet, uansett lokale.

WLA-25 fulltonemodul

WLA-25 line array er det minste og mest kompakte systemet i WLA-serien, men la deg ikke lure av størrelsen. Subwoofermodueln WLA-25SUB er utstyrt med 2 x 10″ subwooferlementer. En modul alene er i stand til å generere et imponerende maks lydtrykk (peak) på 141dB, med en effektbestandighet på 2800 w (700 w RMS). Fulltonemodulen kan om ønskelig komplimenteres med subwoofermodulen WLA-25SUB  for å utvide lavfrekvent ytelse.

Utleie, touring eller fastinstallasjon

WLA-25 line array system er svært allsidig, og tåler røff bruk. Dette gjør systemet utmerket både for utleie, konserttouring og faste installasjoner.

WLA-25 er det perfekte systemet for deg som ønsker et ultrakompakt lydanlegg med uendelige kofigurasjonsmuligheter. Ta kontakt med oss for å avtale demonstrasjon hos oss eller en av våre kunder.

Last ned vår array katalog:

Systemtype Passiv line-array, bassrefleks
Konfigurasjon Subwoofer, 2×10″
Frekvensrespons (+/-3dB) 56Hz-1,5kHz
Frekvensrespons (-10dB) 56Hz-2,0kHz
Sensitivitet dB SPL (2.83v/1m) 110dB
Sensitivitet dB SPL (1w/1m) 107dB
Teoretisk kontinuerlig SPL @ 1m 135dB
Teoretisk maks SPL @1m 141dB
Systemimpedans
Driverantall 2 stk.
Drivermembran Papirmasse
Driverstørrelse 10″ (254mm)
Drivertalespole 2,5” (65,5mm)
Magnetmateriale Ferritt
Rammemateriale Aluminium
Systemeffekt kontinuerlig 700w
Systemeffekt program 1400w
Systemeffekt peak 2800w
Innganger 2 x SpeakOn
Riggepunkter Integrert
Stangmontering Ja, M20
Håndtak Ja
Innfesting for hjul Nei
Påmonterte hjule Nei
Kabinettmateriale 15mm/18mm kryssfinèr
Farge Sort
Grill Stål
Høyde 400mm
Bredde 536mm
Dybde 550mm
Vekt 37,0kg

Spørsmål om dette produktet? Spør oss under.

Bedre pris annet sted?

Finner du bedre pris på et av våre produkter i en annen norsk nettbutikk? Gi beskjed, så matcher vi eller gir deg et bedre tilbud.