Wharfedale Pro Titan 8 MK II

2.900,00 kr

Nullstill
Varenummer: WPTITAN8MKII Kategorier: ,

Beskrivelse

Titan 8 MK II er minste modell blant de aktive høyttalerne i Titan serien, perfekt for mobile band, musikere og DJs på farten.

Digital signalprosessering

Aktive Titan modeller er utstyrt med Qubit signalprosessering. Qubit sørger for kontinuerlig optimalisering av høyttalerens funksjoner, resulterende i en svært åpen og naturlig lyd. I tillegg sørger uavhengig limiter for diskant- og basselement for at du alltid er beskyttet mot forvrenging og skadede elementer.

Titan serie

Grunnstoffet titan er svært lett, fleksibelt og sterkt. Hva om samme egenskaper kunne kombineres i én og samme høyttalerserie? Møt Wharfedale Pro Titan!

Til sammen syv passive og aktive modeller utgjør Wharfedale Titan, hver og en med portabilitet, fleksibilitet og styrke forbundet med langt dyrere høyttalere.

Portabilitet

Mobile band, musikere og DJs på farten har behov for lydutstyr med lav vekt, som enkelt kan transporteres i eget kjøretøy og rigges opp og ned uten tunge løft. Titan serie er designet for å imøtekomme disse bruksområdene uten kompromisser i forhold til lydkvalitet.

Klasseledende teknologi innen gassassistert sprøytestøping har gjort Wharfedale Pro i stand til å støpe tykke uthulede kabinettvegger som er sterkere, lydmessig overlegne og langt lettere enn vanlige sprøytestøpte kabinetter benyttet av konkurrerende produkter.

Lav vekt kombinert med ergonomiske gummibelagte håndtak gjør at alle Titan modeller med letthet kan håndteres og monteres av én person.

Fleksibilitet

Mobil bruk eller fast installasjon, Titan er designet for å yte maksimalt uansett hvor de benyttes. Opplev høy fleksibilitet og uendelige muligheter med modelltilpassede installasjonsbraketter, innfesting for 35mm stativ eller opphengskrok, og kabinettvinkel for liggende bruk som scenemonitor!

Gled deg over muligheten til å benytte Titan høyttalere utendørs. Alle modeller har vannavstøtende basselementer, og lar deg bekymringsfritt nyte god lyd selv på norske gråværsdager. Bruk til og med gjerne passive Titan modeller til utendørs fast installasjon.

Ved turnébruk kan ekstra beskyttelse legges til ved bruk av Titan turnébagg; tilpassede høyttalerbagger med avtakbart frontpanel og luker for tilgang til tilkoblings-/forsterkermodul og bærehåndtak.

Styrke

Modellutviklede elementer gir både passive og aktive modeller i Titan serien svært høy ytelse. Kompresjondiskant med titanmembran og kraftige basselementer med støpt ramme sørger for nivå og kvalitet som musikken din fortjener.

Tilleggsinformasjon

Vekt 8.15 kg
Dimensjoner 33 × 37 × 50 cm

Spesifikasjoner

Konfigurasjon: 2-veis, separat forsterker
Diskantdriver: 1’’ kompresjonsdriver
Bassdriver: 8’’
Frekvensrespons: 70Hz-20kHz
Effekt (RMS/peak): 180W/360W
EQ: High/Low-shelving
Nominell spredning: 90° x 60°
Kabinettype: Sprøytestøpt polypropylen
Stativmontering: 35mm
Innganger : XLR/JACK, RCA
Utganger: XLR
Beskyttelse: Uavhengig limiter for diskant og bass
Vekt: 6,25kg
Dimensjoner (HxBxD): 396x226x221mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wharfedale Pro Titan 8 MK II”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *