Advance Tapes gafferteip 50 mm x 50 m matt sort

Utramatt sort profesjonell gaffateip 50 mm x 50 m

SKU AH-5805BLK Kategori Tag

340,00 kr inkl. mva.

Bestillingsvare. Leveringstid 5-10 dager.

Bedre pris annet sted på nett? Gi oss beskjed, så matcher vi pris eller gir deg et bedre tilbud (gjelder ikke bedriftskunder).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Er du en bransjeprofjesjonell hvor kun det beste er godt nok? Da er dette teipen for deg. En høykvalitets ultramatt svart gaffer fra Advance Tapes. Teipen har bredde på 50 mm, og en lengde på 50 m per rull. Teipen er lett å trekke ut, rive av og fjerne fra underlaget.

Hva er gafferteip?

Gafferteip, eller gaffateip, er en type teip/limbånd som blir mye brukt av underholdningsbransjen, og spesielt av lyd- og lysaktører. Gaffa er en spesiell type lerretsteip (tekstilteip) og har egenskaper som gjør den lett å rive av, har god klebeevne. En god gafferteip skal også kunne fjernes fra underlaget uten å etterlate nevneverdig limrester.

Hva brukes det til?

Gafferteip fås i flere farger, overflater og bredder. Dette gjør at teipen har svært mange bruksområder; som f.eks. fargemerking av kabler, demping av trommer, merking av gulv, festing av kabler til gulv og trusser , provisoriske reparasjoner osv. Musikere og scenearbeidere har alltid gafferteip tilgjengelig, da teipen er det ultimate arbeidsverktøyet. Ifølge entusiaster kan gafferteip brukes til alt mulig; hvis du ikke får det til med gaffa, så har du ikke brukt nok gaffa!

Visste du at?

Teipen har fått sitt navn fra det engelske ordet gaffer, som er en person på filminnspilling med ansvar for lysteknikk.

Se våre andre typer gaffeteip her.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Advance Tapes gafferteip 50 mm x 50 m matt sort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spørsmål om dette produktet? Spør oss under.

Bedre pris annet sted?

Finner du bedre pris på et av våre produkter i en annen norsk nettbutikk? Gi beskjed, så matcher vi eller gir deg et bedre tilbud.