SOUNDERGY profflyd

Kjøper du et lydanlegg fra oss investerer du i mer enn kun utstyr; du blir med i et felleskap av engasjerte lydentusiaster som brenner for uforglemmelige lydopplevelser. Vi kaller det SOUNDERGY profflyd.

Utstyrsløsninger

SOUNDERGY har agentur på import og distribusjon av varemerket Wharfedale Pro i Norge. Wharfedale er en av verdens eldste høyttalerprodusenter, og utgjør en sentral rolle i våre lydutstyrsløsninger.

Med Wharfedale Pro kan vi tilby lydanlegg i alle størrelser og prisklasser; fra små installasjoner til enorme konsertsystemer. Med premium line array, subwoofere og state-of-the-art signalprosessering kan systemer tilpasses alle typer behov, selv for publikum som utgjør mange tusen mennesker.  

Systemdesign

Ingen behov er like når det kommer til lyd. Vi tilbyr derfor utelukkende modulære lydanlegg, og hjelper deg mer enn gjerne med et systemdesign tilpasset dine behov. Lydanlegget  tilpasses ditt bruksområde og publikum, både for faste installasjoner, livelyd, konsert og festivaler mm.

Alle Wharfedale Pro systemer kan skaleres etter behov. Siden store lydanlegg består av mange høyttalere kreves moderne signalprosessering for å få alt til å jobbe sammen. Dette er en prosess vi omtaler som systemoptimalisering, og er noe vi er brennende opptatt av. Har du premium lydanlegg fra oss er det viktig at det låter deretter!

Vi hjelper deg gjerne med alt fra oppsett av signalprosessor, bygging av presets, og optimalisering ute i felt ved hjelp av FFT målinger gjort med målemikrofon.

Wharfedale Pro WLA-210X line array system

Utleienettverk

Vi jobber for å danne et uleienettverk blant aktører som benytter Wharfedale Pro produkter i Norge. 

For enkelte arrangementer kreves et stort antall høyttalerkabinetter, eller helt spesifikke modeller. Har du ikke disse tigjengelig i egen utleiepark finnes kanskje en samabeidspartner som har disse tilgjengelig.

Kjøper du Wharfedale Pro gjennom oss får du derfor oversikt over utleieaktører, og deres høyttalermodeller. Dette gjør det enkelt å finne en samarbeidspartner for gjennomføring av neste arrangement.

Opplæring, kursing og support

Et nytt lydsystem medfører ofte mye nytt å sette seg inn i, spesielt for systemer brukt for livelyd, og som konfigureres for hvert enkelt arrangement.

Er du kunde hos oss er du selvsagt ikke overlatt til deg selv. Vi tilbyr gjerne opplæring og kursing tilpasset ditt behov, og ditt lydanlegg. 

Ikke minst er vi alltid tilgjengelig på e-post og telefon de gangene det skulle oppstå spørsmål eller utfordringer. Det skal være trygt å handle lydutstyr av oss!

Wharfedale Pro Reason Element

Litt fysen på en lyddemo?

Kontakt oss for en en helt uforpliktende avtale! 

Du er alltid hjertelig velkommen til en lyddemo / lyddemonstrasjon hos oss. Vi holder til i Storgata 63 på Raufoss, og kan vise frem de fleste høyttalermodeller etter avtale. Vi har kaffen klar til du kommer! 

Ønsker du heller at vi kommer til dere kan vi selvsagt også pakke bilen full av høyttalere for å besøke deg der du er, spesielt om du holder til i Innlandet.

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Messenger chat

Kontaktskjema

95 44 22 69

35% rabatt på Titan AX-12!

Wharfedale Pro Titan-X12 passiv høyttaler sort sett fra siden

Ny kunde? Da får du 35% rabatt på en Wharfedale Pro Titan AX-12 aktiv høyttaler om du booker og kommer på en Wharfedale Pro demo hos oss! Meld interesse under.