Grossist av lyd, lys og sceneutstyr

Grossist 

Soundergy AS er grossist av flere kjente merkevarer innen lyd, lys og sceneutstyr for faste installasjoner, produksjoner og utleie. Som grossist er vi en virksomhet som driver med import og videresalg av varer til forhandlere, installatører og entrepenører. Som bedrift eller instutisjon kan du derfor få bedriftsrabatter hos oss, med formål om å legge til rette for detaljsalg eller prosjektsalg av varer (installatører/entrepenører innen elektro, AV, scene osv.).

Vi har eksklusivt norsk agentur på flere merkevarer, hvor disse ingår i vårt grossistsortiment. Disse merkevarene er:

  • Wharfedale Pro
  • Hill Audio (Adelto UK)
  • Tasker (Milan)
Som grossist påtar vi oss rollen som mellomledd mellom nevnte produsenter og deg som bedriftskunde/sluttkunde. Vi gjennomfører dermed kommunikasjon, innkjøp og import, lager, salg, transport, informasjon og service ovenfor våre kunder.
 
Vi holder lager av ferdige produkter og reservedeler. I tillegg til dette har vi daglig tett kommunikasjon med produsentene av merkevarene vi forhandler. Varer og reservedeler vi ikke har på lager kan derfor skaffes i løpet av rimelig tid, enten det er fra Tyskland, England, Italia eller Kina.
 
Er du interessert i å forhandle våre merkevarer, enten som detaljlist, installatør eller entrepenør? Registrer ditt firma her:  
 

Kompetanse

Som grossist av kjente merkevarer er vi opptatt av å bygge høy produktkompetanse hos våre kunder. Dette er en strategisk del av å fortsette utviklingen av vårt grossistsortiment som sterke merkevarer i Norge. For å oppnå dette tilbyr vi gjerne kurs, teknisk hjelp og prosjektering av utstyrsløninger. 

 

Grossist kart over importland

Kontakt oss!

Har du spørsmål, om stort eller lite? Kontakt oss på Messenger chat, via kontaktskjema eller på telefon! Vi ser frem til å snakke med deg.

Messenger chat

Kontaktskjema

95 44 22 69