Angrerett og retur

Åpent kjøp i 14-dager

Som kunde hos SOUNDERGY lar vi deg både som privat og bedriftskunde (som ikke kjøper inn for videresalg) uforpliktende teste produktet i 14-dager. Brukt tiden til å gjøre deg kjent med produktet, i dine omgivelser!

OBS: Angrerett gjelder ikke ved spesialbestillinger, eksempelvis høyttalere i spesialfarger eller produkter spesialbestilt mot store installasjoner osv. 

Retur

Forbrukerkjøpsloven sier at ved bruk av angreretten må varen returneres i vesentlig samme stand og mengde den ble kjøpt i. Ved retur må det fremvises kvittering eller faktura. Varene kan fysisk leveres tilbake til butikk, eller sendes tilbake til oss. Ved sistnevnte dekker avsender fraktkostnaden.

Vi setter pris på om du returnerer varer i samme emballasje som de ble kjøpt i. Vi anbefaler derfor at du tar vare på pappesker og annen emballasje frem til du er sikker på at prouktet er rett for deg. Har du mulighet og plass kan det også være lurt å ta vare på pappesker for en lengre tidsperiode. På denne måten er det enkelt å beskytte utstyret om det skal flyttes, eller om det må sendes inn til oss på service.